3. kolo Navigačního poháru Petra Tučka

  • NPPT

Aeroklub & letiště ve Slaném zve všechny navigační letce a jejich fanoušky na 3. kolo Navigačního poháru Petra Tučka, které budeme pořádat v sobotu 27. 6. 2020. V případě nepříznivé předpovědi počasí bude v pátek večer vyhlášen náhradní termín (neděle nebo následující víkend).

Stravování zajištěno, pro přenocování & parkování prosím kontaktujte vedení klubu (pí Kateřina Vojtová +420 736 779 937, akslany@volny.cz).

Přílety v den soutěže: do           9:00 LOC

Briefing:                                   9:30 LOC

Soutěž je vypsána pro rekreační i sportovní třídu a všechny zájemce prosíme o včasnou registraci na http://ppt.laacr.cz. Uzávěrka registrace na soutěž: v pátek 26. 6. 20:00LOC.

Podle přihlášených posádek bude v pátek večer připravena startovní listina, aby soutěž mohla proběhnout bez zbytečných prostojů. Přihlášku určitě pošlete i v případě, že Váš přílet není jistý! Je možné přihlášenou posádku v sobotu ze startovní listiny škrtnout, ale není možné do ní doplnit posádku, která dorazila nepřihlášená. Takové posádky budou zařazeny na konec seznamu a není garantováno jejich vyhodnocení v den soutěže.

Startovné činí 150,-/os. pro předem přihlášené a 200,-/os. pro nepřihlášené posádky.

Ředitel soutěže: Karel Mündel, tel. 602 698 816

Mohlo by se vám líbit...